Aptiv Mobility Services d.o.o.

Aptiv Mobility Services d.o.o.
4. Oktobra 2020. Nema komentara Nekategorizovano Aragon

Ranije poznata kao Delphi Automotive PLC, Aptiv je proizvod Delphi-evog izdvajanja Powertrain segmenta.

Aptiv tehnološka kompanija putem bezbednih, ekoloških i povezanih rešenja za klijente pokreće budućnost mobilnosti. Sa sedištem u Dublin, Ireland, Aptiv zapošljava više od 150,000 ljudi i upravlja sa 14 tehničkih centara, proizvodnim pogonima i uslugama podrške klijentima u 50 zemalja.

Aptiv kompanija u Srbiji proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Aptiv donosi neuporedivu snagu distribucije signala i energije, softverskim razvijenim algoritmima, centralizovanim kompjuterskim sistemima, unapređenim bezbednim i automatskim upravljačkim sistemima, upravljanjem i analizom podataka, spojem informacije i zabave, umreženošću i elektrifikacijom koje pruža svojim klijentima širom sveta.

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na intervju.

Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu. Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru, koji sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada.

Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad, i moderno opremljenu kantinu sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom.

Mi nudimo petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene, siguran posao odnosno ugovor na neodređeno, mesečni bonus, kao i dodatke za topli obrok i regres, s tim da ukoliko postoji potreba naših klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu Godinu provedu igrajući se sa našim paketićima, vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. Mart.

Brinemo o zdravlju zaposlenih, organizujemo besplatne preglede zaposlenih a imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike, te da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja.

Aptiv program preporuke omogućava našim zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od naših zaposlenih, dobili su preko 20.000 RSD u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.

Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kojima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora, a naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije.

Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj Ugovora koji omogucavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje. Zainteresovani mogu, putem telefonskog poziva sa predstavnicima kompanije, da se upoznaju sa svim detaljima vezanim za radno angažovanje. Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u porizvodnji a dovoljna je završena samo osnovna škola. Konkurišite putem sajta „Poslomanija“ ili prošaljite svoju biografiju na : aptivposao@aptiv.com Sve informacije možete dobiti na telefon 060/ 8892534

Kontakt podaci

Ime: Aptiv Mobility Services d.o.o.

Adresa: Privrednikova 20, Novi Sad

Telefon: +381608892534

E-mail: aptivposao@aptiv.com

Radno vreme: 06-14h, 14h-22h, 22h-06h

Website: Aptiv Mobility Services

About The Author