Firme

Želite li da se i Vaša firma, restoran, hotel nađe u našoj bazi?, ispunite formular

Ranije poznata kao Delphi Automotive PLC, Aptiv je proizvod Delphi-evog izdvajanja Powertrain segmenta.

Aptiv tehnološka kompanija putem bezbednih, ekoloških i povezanih rešenja za klijente pokreće budućnost mobilnosti. Sa sedištem u Dublin, Ireland, Aptiv zapošljava više od 150,000 ljudi i upravlja sa 14 tehničkih centara, proizvodnim pogonima i uslugama podrške klijentima u 50 zemalja.

Prikaži više

Smešten na 5. spratu apartmanske zgrade u Kraljevu, hotel Belvedere nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i balkonima koji gledaju na ceo grad. Doručak se služi svakog dana u restoranu u okviru objekta.

Prikaži više

Vila Otava Lux

Trospratna vila turističke kompanije OTAVA TRAVEL otvorena je u junu 2016. godine. Vila nalazi se u mirnom kraju odmarališta Vrnjačka Banja s pogledom na planinu Goč, na obali Vrnjačke reke, nedaleko od otvorenog olimpijskog bazena i izvora mineralne vode Snežnik.
Prikaži više

Urbana oprema d.o.o
Urbana oprema d.o.o Novi Sad izrađuje urbanu i eko opremu. Najveći asortiman čine kontejneri i oprema za dečija igrališta.
Prikaži više

UNIPROM

MISIJA I VIZIJA Kada smo se pre tridesetak godina pojavili na domaćem tržištu bili smo mali proizvodno-prodajni pogon. Već od samog početka smo zadobili poverenje svojih potrošača, isključivo kvalitetom proizvoda i visokim stepenom profesionalnosti, dalje su nas njihove preporuke vodile do novih, zadovoljnih kupaca
Prikaži više

Modrulj DOO profesionalne kancelarijske stolice i izrada kancelarijskog nameštaja po meri. Opremanje poslovnih prostora po savremenim metodama u skladu sa svetskim trendovima i stilovima. Modrulj nudi svu opremu za opremanje poslovnih prostora i kancelarija po meri svakog poslovanja
Prikaži više

Sve za kuću, firmu i školu. Online prodaja

Prikaži više

Ideja vodilja osnivača firme A&T Badex je visoki standard, stručnost, tehnička inventivnost i organizovanost u oblasti kojom se bavimo, želja da naši proizvodi i usluge podignu kvalitet života u vašem stambenom, poslovnom i svakom drugom životnom prostoru.

Prikaži više

Shrooms Soft d.o.o je preduzeće koje se bavi implementacijom novih tehnologija baziranih na najsavremnijim tehničkim dostignućima iz oblasti informacionih tehnologija.
Prikaži više

Firma Joombooz je prisutna na tržištu sa ciljem da realizuje kompleksne probleme na polju programiranja i web dizajna.
Prikaži više

Spectrum Consulting je firma koja se bavi dizajnom sajtova. Pisanjem tekstova, copywriting, content marketing, dizajnom,.. I sve ono što se podrazumeva modernim poslovanjem na internetu.
Prikaži više

Mi smo agencija specijalizovana za izradu internet prodavnica, izradu mobilnih aplikacija, SEO optimizaciju sajtova, vođenje društvenih mreža, odnosno kompletan digitalni marketing. Kontaktirajte nas za besplatnu procenu i konsultacije.

Prikaži više

Kompanije su suočene sa potrebom da uspostave dugoročne odnose sa svojim klijentima, a potreba za povezivanjem sa njima na više ličnom nivou je postala neizbežna. Odgovaranje na pozive, praćenje i odgovaranje putem e-maila ili chat-a, kao i brzo rešavanje problema korisnika može da bude veoma naporan zadatak.

Prikaži više

Agencija za konsalting, usluge savetovanja u oblasti HR/ljudskih resursa i prodaje

Prikaži više

2 3

poslomanija.com