Firme

Firme
3. Oktobra 2020. Nema komentara Nekategorizovano Aragon

Agencija za lizing radnika i ustupanje radnika Bulevar-resursi HR doo, se bavi pružanjem Outstaffing-om i uslugama Privremenog zapošljavanja radnika bez starosnog ograničenja.


Prikaži više

Kompanija Smart d.o.o. je osnovana 2000. godine kao edukativni IT centar Smart School, da bi vremenom proširila svoje polje delovanja na razvoj softvera i zastupništvo rešenja značajnih vendora poput Microsoft-a, Sophos-a, Adobe-a…

Prikaži više

PanonIT je IT kompanija sa sedištem u Novom Sadu prepoznata po razvoju raznovrsnih rešenja upotrebom najsavremenijih tehnologija.
Prikaži više
Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u obuci kandidata u PanonIT-u, veliki broj polaznika, preko 90% se zaposlio nakon završenog kursa. Zbog sve većeg interesovanja za PanonIT interne kurseve, ukazala se potreba za osmišljavanjem novog programa koji bi omogućio svim zainteresovanim da se usavršavaju u IT oblasti, a rezultat toga su SmartInIT komercijalni kursevi.
Prikaži više

PanonIT CodeAcademy je kreirala onlajn kurseve usled velikog interesovanja za našim redovnim SmartInIT kursevima u Novom Sadu.Na taj način je prepoznata velika želja da se potrebna znanja i veštine približile ne samo zainteresovanim iz Novog Sada, nego i šire kako bi bila dostupna svim ljudima iz regiona


Prikaži više

Centar stranih jezika Atlantis organizuje individualne časove i nastavu u grupi za decu i odrasle. Časovi u grupi su 2x nedeljno od 90min za do 6 polaznika. Časovi mogu biti online ili u školi. Jezici u našoj ponudi su engleski, nemački, francuski, španski, mađarski, italijanski, ruski i kineski.
Prikaži više
Škola nemačkog jezika BERLIN počela je sa radom u jesen 2011. godine u Novom Sadu. Vođeni višegodišnjim iskustvom u zemlji i inostrastvu, kao i posvećenošću prema nemačkom jeziku došli smo do ideje osnivanja specijalizovane škole za nemački jezik kako bi svoje znanje podelili sa drugima.
Prikaži više
Sektor Automation je profesionalni tim stvoren sa zadatkom da svojim klijentima pruži najbolje usluge na polju industrijske automatizacije, projektovanja, održavanja i servisiranja industrijskih mašina.
Prikaži više
Mi smo jedinstvena Agencija čije konsultantske usluge pored poslovnog savetovanja omogućavaju ergonomsko oblikovanje radnih mesta u cilju očuvanja zdravlja zaposlenih i povećanja profitabilnosti. Efikasnom primenom najsavremenih metoda organizacije rada i analize radnih mesta, specijalizovanih obuka i konsaltinga, uz angažovanje eksperata unapređujemo i inoviramo znanja, sposobnosti i veštine zaposlenih.
Prikaži više
Više od 100 godina, Scholl je odgovoran za ključna napredovanja, inovacije i izume u polju zdravlja stopala, komfora i blagostanja. Nastavljamo da istražujemo i razvijamo nove načine za poboljšanje nege stopala, komfora i biomehanike stopala.
Prikaži više
Agencija za konsalting Savetnik u turizmu Priprema strategija i programa razvoja turizma, studija izvodljivosti, biznis i akcionih planova, obuke I treninzi, rešavanje problema, transfer iskustva i znanja i poslovno povezivanje u B2B i B2C oblasti.
Prikaži više
Uslužni centar Savić

Po izuzetno povoljnim cenama dobijate kvalitetnu uslugu prilagođenu vašim posebnim zahtevima.


Prikaži više
Preduzeće Calix d.o.o. osnovano je 2005. u Beogradu i bavi se uvozom i distribucijom top brendova pića iz celog sveta. Stvara jedinstvenu ponudu za klijente i potrošače prefinjenog ukusa. Calix je generalni zastupnik i distributer različitih kategorija proizvoda i brendova u Republici Srbiji.
Prikaži više

1 2 3

About The Author