Firme

Firme
3. Oktobra 2020. Nema komentara Nekategorizovano Aragon

4Kids“ je dečiji centar, koji se prostire na oko 500m2 poslovnog prostora. Sa prodavnicom u prizemlju i dečijom igraonicom i rodjendaonicom na spratu čini jedan od najlepših dečijih centara u Nišu. Sve za mališane na jednom mestu!
Prikaži više

AGENCIJA G je ekskluzivni zastupnik Uniqa osiguranja
Prikaži više

Detektivska agencija Seguridad pruža detektivske usluge na teritoriji cele Srbije. Sedište agencije je u Beogradu, ali osim Beograda pružamo detektivske usluge u svim gradovima i mestima u Srbiji.
Prikaži više

Licencirana detektivska agencija iz Beograda, sa glavnom kancelarijom koja se nalazi na Dedinju. Preko 13 godina poslovanja u detektivskoj delatnosti. Preko 3000 rešenih slučajeva. Agencija od poverenja, kredibiliteta i integriteta.
Prikaži više

Poligraf centar je akreditovana, sertifikovana i licencirana agencija koja pruža usluge profesionalnog testiranja na poligrafu. Obavljamo sve vrste poligrafskih testova za naše klijente, testove privatnog tipa, testove poslovnog tipa, za fizička lica i pravna lica.
Prikaži više

Firma Auto line d.o.o. posluje od 1995. godine sa auto delovima. Zahvaljujući profesionalnom odnosu sa svojim kupcima, zasnovanom na obostranom poverenju i stručnosti i iskustvu, firma Auto line d.o.o. je postala pouzdan partner u dostavljanju rezervnih auto delova mnogim kupcima širom Srbije.
Prikaži više

BB Trade ad, Persu marketi posluju u 160 maloprodajnih objekata preko 23 godine. Kompanija zapošljava 1100 ljudi i osnovna delatnost joj je trgovina na malo. Naše vrednosti su briga, zajedništvo, poverenje i kvalitet.
Prikaži više

Osnovna delatnost transport specijalnih tereta (klavira, kasa, mašina, bankomata, …), organizacija selidbi stambenog i poslovnog prostora


Prikaži više

Naša firma za selidbe i transport uspešno posluje već više od 15 godina i možemo se pohvaliti velikim iskustvom, brojnim velikim poslovnim klijentima i veoma stručnim i obučenim radnicima za pakovanje i selidbe koji godinama rade u nepromenjenom sastavu. Zbog toga, možemo vam garntovati stručnost i poslovnost kada su transport i selidbe u pitanju. Vaše stvari ćemo preseliti u najkraćem roku bez ikakve štete i loma prilikom transporta.
Prikaži više

BOLNICA ZA PLASTIČNU, REKONSTRUKTIVNU I ESTETSKU HIRURGIJU “DR COLIĆ”


Prikaži više

Zdravstvena ustanova apoteka SUNCE počela je sa radom 2006 godine sa sedištem u ulici Ljutice Bogdana 44, opština Savski venac, osim u Beogradu imamo apoteke i Hrtkovcima, Ašanji i Aranđelovcu.


Prikaži više

Lilly Drogerie ima mrežu od preko 170 prodajnih objekata širom zemlje. Širok asortiman proizvoda možete pogledati i kupiti i u online prodavnici na adresi shop.lilly.rs.


Prikaži više

Na našem portalu možete pronaći brojne savete iz oblasti nege kože, kose, zaštite od sunca, intimne nege i slično. Čitajte o svim važnim temama vezanim za zdravlje vaše kože. Informišite se o novostima iz sveta kozmetike.


Prikaži više

Domaća kozmetika. Pristupačni prestiž. Odobreno od naučnih instanci.


Prikaži više

Skintemple.rs je online destinacija posvećena kozmetičkim proizvodima najpoznatijih korejskih proizvođača. Koreja je svetski kozmetički lider sa nekoliko hiljada kozmetičkih brendova koji svakodnevno lansiraju nove proizvode i svetske trendove.


Prikaži više

Cvećara Esperanca nudi širok asortiman najlepšeg svežeg cveća – buketi, box of flowers, 101 ruža, cveće u korpi…


Prikaži više

Naša kompanija se bavi trgovinom kugličnim ležajevima i srodnim proizvodima sa primenom u industriji i transportu.


Prikaži više

“Mikro Princ” d.o.o. osnovan je 1992. godine, a od 1999. se bavi uvozom i distribucijom, prodajom na veliko i malo elektronskih komponenti, merne i lemne opreme i alata.


Prikaži više

Proizvodnja prodaja i servis vaga, pakerica, procesne opreme, automatizacija, projektovanje, izvedba.


Prikaži više

Sportske kladionice SOCCER su jedan od lidera u konkurenciji onih koji u Srbiji priređuju sportske igre na sreću. Sportske kladionice SOCCER nalaze se u vlasništvu kompanije Phuket d.o.o. koja zapošljava preko 1000 zaposlenih i posluje na više od 200 lokacija, širom zemlje kao i u online segmentu.


Prikaži više

Tepih Servis Marković osnovan je pre više od 20 godina u Beogradu. I sama činjenica da toliko postoji i opstaje na tržištu jake konkurencije govori o našem kvalitetu u radu. Sarađujemo sa puno državnih i privatnih firmi, sa ambasadama,fakultetima, školama obdaništima, kao i sa velikim privrednim i industrijskim gigantima.


Prikaži više

Internet poslovanje


Prikaži više

1 2 3

About The Author