Kursevi i obuke

Kursevi i obuke

PanonIT je IT kompanija sa sedištem u Novom Sadu prepoznata po razvoju raznovrsnih rešenja upotrebom najsavremenijih tehnologija.

Prikaži više

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u obuci kandidata u PanonIT-u, veliki broj polaznika, preko 90% se zaposlio nakon završenog kursa. Zbog sve većeg interesovanja za PanonIT interne kurseve, ukazala se potreba za osmišljavanjem novog programa koji bi omogućio svim zainteresovanim da se usavršavaju u IT oblasti, a rezultat toga su SmartInIT komercijalni kursevi.

Prikaži više

PanonIT CodeAcademy je kreirala onlajn kurseve usled velikog interesovanja za našim redovnim SmartInIT kursevima u Novom Sadu.Na taj način je prepoznata velika želja da se potrebna znanja i veštine približile ne samo zainteresovanim iz Novog Sada, nego i šire kako bi bila dostupna svim ljudima iz regiona


Prikaži više

Škola nemačkog jezika BERLIN počela je sa radom u jesen 2011. godine u Novom Sadu. Vođeni višegodišnjim iskustvom u zemlji i inostrastvu, kao i posvećenošću prema nemačkom jeziku došli smo do ideje osnivanja specijalizovane škole za nemački jezik kako bi svoje znanje podelili sa drugima.

Prikaži više

Centar stranih jezika Atlantis organizuje individualne časove i nastavu u grupi za decu i odrasle. Časovi u grupi su 2x nedeljno od 90min za do 6 polaznika. Časovi mogu biti online ili u školi. Jezici u našoj ponudi su engleski, nemački, francuski, španski, mađarski, italijanski, ruski i kineski.

Prikaži više