Urbana oprema d.o.o

Urbana oprema d.o.o
1. Oktobra 2020. Nema komentara Nekategorizovano Aragon

Urbana oprema d.o.o Novi Sad izrađuje urbanu i eko opremu. Najveći asortiman čine kontejneri i oprema za dečija igrališta.

Iz proizvodnog programa izdvajamo kontejnere za komunalni otpad, kao i druge proizvode:

Abroll kontejnere; Kabine za pušače; Proizvode od kovanog ili polukovanog gvožđa; Klupe ( gradska klupa, parkovska klupa, klupa za savršen odmor, klupa Mary, izletnički set, klupa za stajanje, ležaljka za dvoje, sedište za autobuske stanice, žičane klupe, klupa za trgove i tržne centre, čekaonički set, klupa sastavljena od četiri i pet pojedinačnih sedišta); Stalke za bicikle; Kante za smeće ( Napravljene od čeličnog lima i zaštićene epoksidom i poliuretanskom bojom. Mogu biti izrađene po Vašoj zamisli i obojene u skladu sa Vašim objektom); Sportska igrališta; Vrteške za decu; Ljuljaške; Klackalice; Penjalice; Kontejnere za papir.

Montiramo i deking-podove za terase i bazene. Svi elementi se rade profesionalno sa kompletnim dizajnom i inženjeringom. Posebnu pažnju posvećujemo antikorozivnoj zaštiti elemenata i to kvalitetnim epoksidnim i poliuretanskim sistemima boja. Za zahtevnije kupce radimo i pocinkovane elemente.

Tim arhitekata i mašinskih inženjera nakon modernog i atraktivnog dizajniranja svaki sklop dodatno obradi, u smislu funkcionalnosti i bezbednosti. Pored naših standardnih elemenata urbane i eko opreme projektujemo i izrađujemo elemente po Vašoj želji i zamisli.

Kvalitet proizvoda

Posebnu pažnju posvećujemo trajnosti proizvoda;

Dizajn proizvoda poveravamo arhitektima i dizajnerima;

Kvalitet proizvoda je u skladu sa odredbama ISO 9001; Specifične proizvode nadstrešnica konstruktivno ćemo optimizovati i na taj način obezbediti nisku cenu, trajnost i potpunu bezbednost.

Urbana oprema oplemenjuje naš spoljašnji prostor i obezbeđuje nam neophodan komfor usklađen sa prirodnom okolinom.

Pogledajte preporuke naših klijenata i pozovite nas za dodatne informacije.

Kontakt podaci

Ime: URBANA OPREMA

Poštanski broj: 21000

Adresa: Narodnog fronta 73, 21000 Novi Sad

Telefon: 021/2100-103

E-mail: urbana.ns@gmail.com

Radno vreme: 08-16h

Website: Urbana oprema

About The Author